Få glæden, overskuddet og sundheden tilbage


Daglig stress, usunde tanker og følelser, traumer og oplevelser som du har haft gennem livet lagres i din krop. Det er derfor nødvendigt, at du lytter til kroppens signaler og hjælper kroppen med at ”rydde op” jævnligt. Herved undgår du, at kroppen overbelastes, og dens naturlige evne til at helbrede sig selv forstyrres. Ellers kan dette i sidste ende resultere i sygdom og smerter i kroppen.

 

Mine behandlinger består af flere effektive behandlingsformer kombi-neret med min medfødte evne til at heale. På den måde skræddersyes behandlingen, så den passer præcis til dig, så vi kan finde frem til årsagen bag dine symptomer og skabe de bedste betingelser for din krop. Dette giver din krop mulighed for at genfinde balancen, så den igen kan helbrede sig selv.Er du klar til at modtage det bedste af livet? Valget er dit.


Mine behandlinger kan hjælpe dig på vej.
 

BodyTalk stimulerer din krops na-turlige evne til at helbrede sig selv, og inddrager viden fra både østens og vestens behandlingssystemer.

 

Access Consciousness består af nogle simple værktøjer og metoder, som er designet til at slette de tanker, følelser og overbevisninger du måtte have, som forhindrer dig i at leve dit liv med lethed og glæde. På den måde bliver du åben for at modtage ALT det i livet, som du virkelig ønsker, f.eks. kærlighed, rigdom, sundhed, højere selvværd, kreativitet, succes, glæde m.m.

 

Body Self Developments System består af dybdegående, pulserende massageteknikker, der løsner op for muskelspændinger og blokeringer i kroppen, så hele kroppen afstresses og dens naturlige flow igen kan flyde frit og ubesværet.

 
 ! ! ! Introduktionstilbud ! ! !


 

Få din første behandling for kun

350,- kr.

(spar op til 250.- kr. )

 

 

Nyhed – Nyhed – Nyhed – Nyhed

Som noget nyt tilbyder jeg nu NATURLIG KROPS- OG ANSIGTSLØFTNING.

Læs mere her.

 

 

Nyt pr. 1. januar 2013.

Som noget nyt har jeg indgået samarbejde med Rubber Duck Co., hvor jeg behandler kursister på 3-dages kurset Peace Of Mind. Kurset har til formål at hjælpe kursisterne med at finde fred og ro i sindet for at øge kvaliteten af deres hverdag. Læs mere på rubberduckco.dk  

 

 

Gør noget godt for dig selv

Med denne simple teknik kan du selv gøre noget for at forbedre dit helbred. Lær hvordan ved at klikke her.

Hvis du ønsker flere gode tips til at øge dit velbefindende, så klik nedenfor.

  
 BodyNature, Kildevænget 3, Biltris, 4070 Kirke Hyllinge, 3048 3814 - mail@bodynature.dk